Blog

OTAKU LÉTO, ANEB NA CO SE PODÍVAT

Chtěla bych vám dát jeden tip na skvělé letní anime. Venku je horko, slunce svítí a je skvělé počasí na to se zchladit ve studeném bazénu. Anime FREE! je o plavcích, kterří si chtějí splnit své sny. Avšak na velký závod se nedostanete jen tak. A teď si ještě vezměte, že ještě při tom musíte stíhat školu. Tři přátelé, kteří mají každý jiný hlavní způsob hledají nového člena do party, aby se mohli dostat na štafetu polohového závodu. Nejen, že musí sehnat nového člena, ale také musí sehnat bazén, kde budou trénovat a konkurence trénuje nebezpečným tempem.

AMV- https://www.youtube.com/watch?v=IrQmnRNSpfw 

Celý článek

Druhá zpráva

Chtěla jsem tento blog udělat pro otaku, aby zde sdíleli své výtvory mohli ocenit jiné a poslechnout si od ostatních návrhy na zlepšení, nebo pochvali. Můžete zde sdílet úplně vše co se trochu týká otaku světa po filmy až po otázky, nebo úplně cokoli, doufám že se vám budou líbit i mé výtvory z filcu :)))))))

Celý článek

První zpráva

Dnes byl spuštěn náš nový blog. Prosím sledujte jej, budeme se snažit přinášet vždy aktuální informace. Číst zprávy tohoto blogu je možné i přes RSS kanál.

Celý článek